HTML

Rimócról rimóciaknak!

Mivel a www.rimoc.hu oldal üzenőfalát sokan használták napi viták megtárgyalására, ezért gondoltam, itt az ideje egy amolyan állandó fórum gyanánt, kihasználva az internet adta lehetőségeket elindítani ezt a blogot. Téma megjelölésként az egyes bejegyzéseket gondoltam (pl.: fórumok, nyuszi-figura, és amit még kitalálnak) A moderált hozzászólások némelyike átkerül az "őrjöngő" bejegyzés alá, de oda is ki kell érdemelni a bejutást! Megjegyzést, kérést, bejegyzét nekem küldjenek: doub@index.hu Kellemes olvasgatást kíván: Bablena Feri

Friss hozzászólások

  • doub: fantasztikusan hülye emberek vannak a rimóciak között... elmennek egy Mária búcsúra és felháborodn... (2010.08.17. 11:55) Dühöngő!
  • Dän Von Fice: RIMÓC - Augusztus 7. szombat 15. Falunap és Magyarok Vására 10:00 Paintball verseny (nevezés 30/8... (2010.08.01. 19:45) Unatkozunk!?
  • doub: Azt hiszem a régi vitára pontot tehetünk, egyrészt meg régi, másrészt, mert megalakult a Rimóci If... (2009.09.07. 14:16) Kezdjük el!
  • tajszolam: na szóval - az előbb nem ment el. Örvendek, hogy találkoztam Rimóccal, mert rég szeretném magnóvé... (2008.12.10. 16:49) Értékleltár
  • ínyenc: Köszönet érte!! (2008.11.28. 18:02) Négy Évszak Rimócon

Szüreti - 2008

2008.08.28. 18:08 :: doub

Az idei, 2008-as szüreti időpontja szeptember 21.

Délután 3 órakor kezdődik, menettel, hintókkal, lovasokkal, hagyományőrzőkkel, bolondosokkal...

 

Akik szeretnének felöltözni mindenféle maskarába, csak bátran tegyék, csapatokban, csoportokban, szólóban... szívesen várjuk az ötleteket.

16.00 órára remélhetőleg rendben felvonul a csapat, és az aszfaltpályán lehet majd a műsorokat megtekinteni. Eredményhirdetése lesz a "Nyár Rimócon" fotópályázatnak, és a borversenynek, valamint a műsorok keretében lesz meghallgatható a kisbíró idei verse.

Főzőversenyt is tervezünk!!!

Már több csapat jelentkezett is... csütörtök este a jelentkezési határidő. A hozzávalókat minden jelentkező csapat maga biztosítja, mi adunk két iskolapadot és négy széket, hogy azokon lehessen szeletelni, előkészíteni, vagy akár tálalni. Helyszín: a sportcsarnok mellett, majd ahová a padok-székeket rakják. Délután négyre kell elkészülni az ételeknek, hogy a műsor alatt a zsűri végigkóstolhassa a mezőnyt, és eredményt hozhasson a végére. Főzni-sütni bármit lehet, amit bevállal a csapat, a lényeg, hogy négyre a helyszínen készüljön el!

Ha esőnap lesz, akkor a sportcsarnokban lesz megtekinthető a műsor, és a felvonulás természetesen elmarad. Úgy gondoltuk, hogy a főzőversenyt a sportcsarnokban is meg lehet rendezni, nagyobb odafigyeléssel, hogy a tűz ne tegyen kárt az épületben (leginkább a padló burkolatára kell ügyelni, és valószínűleg csak zárt tűzzel, valamint gáz-lángon). Reméljük, hogy nem esik! :)

 A hintók is beteltek, és a szőlőslányok is megvannak. Hála Istennek, vannak még Rimócon olyan fiatalok akik nem "engem arra rá nem beszélsz" szöveggel reagálnak egy ilyen ritka lehetőségre.

Addig is ÉRJEN A SZŐLŐ, FORRJON A MUST!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rimoc.blog.hu/api/trackback/id/tr94638154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

séf 2008.09.15. 13:15:09

Valakik főzzönek már egy jó csülkös pacalt!!Befizetek!

doub 2008.09.16. 21:01:29

a scanner hibája az a pár pötty és kosz... de nem letakarítható hiba, akkor természetesen már nem lenne ott. jobban belenyúlni meg nem akartam a képekbe, mármint szoftveres eszközökkel

séf 2008.09.18. 08:12:17

Egy katlan lucskos káposzta már az illatával megalapozná a szüreti jó hangulatát.Sátor legyen ,az eső nem lehet akadály.
süti beállítások módosítása