HTML

Rimócról rimóciaknak!

Mivel a www.rimoc.hu oldal üzenőfalát sokan használták napi viták megtárgyalására, ezért gondoltam, itt az ideje egy amolyan állandó fórum gyanánt, kihasználva az internet adta lehetőségeket elindítani ezt a blogot. Téma megjelölésként az egyes bejegyzéseket gondoltam (pl.: fórumok, nyuszi-figura, és amit még kitalálnak) A moderált hozzászólások némelyike átkerül az "őrjöngő" bejegyzés alá, de oda is ki kell érdemelni a bejutást! Megjegyzést, kérést, bejegyzét nekem küldjenek: doub@index.hu Kellemes olvasgatást kíván: Bablena Feri

Friss hozzászólások

  • doub: fantasztikusan hülye emberek vannak a rimóciak között... elmennek egy Mária búcsúra és felháborodn... (2010.08.17. 11:55) Dühöngő!
  • Dän Von Fice: RIMÓC - Augusztus 7. szombat 15. Falunap és Magyarok Vására 10:00 Paintball verseny (nevezés 30/8... (2010.08.01. 19:45) Unatkozunk!?
  • doub: Azt hiszem a régi vitára pontot tehetünk, egyrészt meg régi, másrészt, mert megalakult a Rimóci If... (2009.09.07. 14:16) Kezdjük el!
  • tajszolam: na szóval - az előbb nem ment el. Örvendek, hogy találkoztam Rimóccal, mert rég szeretném magnóvé... (2008.12.10. 16:49) Értékleltár
  • ínyenc: Köszönet érte!! (2008.11.28. 18:02) Négy Évszak Rimócon

Unatkozunk!?

2008.04.19. 01:45 :: doub

Fiatalok, szülők, bárki!

Jön a nyár, vagy legalábbis a május, most éppen a ballagás is elég hamar. Szóval feltették a kérdést, hogy mit lehet Rimócon tenni az ellen, hogy valaki ne otthon üljön ha nem ippen az a könyvbúvár tipus.
Milyen programot/eseményt/lehetőséget szeretnél TE FIATAL hétvégén/hétköznap este/napközben vagy bármikor magad számára elérhetőnek tudni?
Mi az a program/esemény/lehetőség amit a SZÜLŐK nem tekintenek kizártnak, vagyis amit ŐK szeretnének, hogy lehetőség legyen a fiatalok számára?
Mi az ami jelenleg rendelkezésre áll?
Mik azok amiket meg is lehetne valósítani?
És a tapasztalat miatt kérdezem: JÖNNÉTEK?
Várom a kommenteket!

17 komment

Címkék: fiatalok rimóc

A bejegyzés trackback címe:

https://rimoc.blog.hu/api/trackback/id/tr17432271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

007 2008.04.20. 12:54:23

lehetne minden honap közepén veresenyek rendezni pl. futó, bicikli verseny, rajz verseny stb.

Kiss János 2008.04.23. 12:18:14

Helló fiuk,helló lányok!Igazi áttörést jelentene,ha egy női sportegyesületet tudnánk létrehozni.Nekik is jár ez a lehetőség.Fiúk! Bátorítsátok a lányokat,hogy alakítsanak csapatokat.Kezdjünk ponzorok után kutatni,hogy később versenyszerűen is tudjanak müködni.Közönség biztosan lesz!!!

poti 2008.07.02. 11:46:35

Rimócon lakom, igaz csak hétvégenként, de építgetem, szépítgetem a házunkat. Rimóc legnagyobb értéke az ott élő kedves emberek, akik mindenben segítenek. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Azt viszont nem értem, hogy a polgármesteri hivataltól miért nem kapok segítséget? Ja, akkor kapok, amikor az adót kell befizetni. Nagyon gyorsan adják a csekket!
Diplomások vagyunk a párommal, táborokat szeretnénk szervezni, gondolkodom vállalkozásom idetelepítésében, stb. Ez mind illik ahhoz, amit a polgármesteri hivatal kommunikál. Ehhez képest a hivatalban még azt sem tudják megmondani, hogy kitől és mennyiért lehet szállást bérelni. "Majd visszahívnak", amit azóta is várok. A polgármesterrel lehetetlen találkozni, a hivatali hölgyek úgy misztifikálják őt, mintha az amerikai elnök lenne. Szerintem ezt a polgármester nem is tudja, így nem is hibáztatom. Tényleg dolgozhatnának fiatal diplomások abban a szép hivatalban, egyetértek azzal, aki ezt írta! Összességében, ezt egy pozitív üzenetnek szánom, szeretnénk résztvenni Rimóc fejlesztésében! Tudna valaki segíteni? Legközelebb megpróbálok segélyt kérni, hátha az jobban megy:) Nem hiszem, hogy ezzel a levelemmel nagy hullámokat kavarok, de talán vagyunk egy páran, akik tényleg akarnak valamit tenni Rimócért! Írjatok!

Filozófus 2008.07.02. 20:11:48

Nem árulok el titkot,hogy a 100% több mint a kétezrelék.Szerintem az önkormányzat jól csinálja.Ők tényleg Rimócért tesznek.

Beszkid Andor 2008.07.07. 17:26:58

Beszkid Andor vagyok, Rimóc polgármestere. A blogról a véleményem, hogy hiányt pótol, ezért szükséges. Ezt a hozzászólások egyértelműen bizonyítják.
Külön öröm számomra, hogy a település fejlesztése, a településért érzett felelősség, tenni akarás is megjelenik a hozzászólásokban.
Meggyőződésem, hogy a rimóci ember jó szándékú, ezzel együtt hordja a mikszáthi "jó palócok" minden ismertetőjelét. Mindenekelőtt említhetem, hogy vendégszerető.
Kritikusan magunkkal szemben beismerhetjük, hogy igyekezetünk, miszerint községünkről minél jobb kép alakuljon ki, nem mindig jár eredménnyel, sőt esetenként zátonyra is fut.
"poti" név alatt hozzászóló lakosunk észrevételeire ell kell mondanunk, hogy a Varsányi úti ifjúsági szállás használatba vételi engedélyezése még folyamatban van, ( a Hunyadi úti vendégházé is a napokban jogerősödik :-) ), a szálládíjak kalkulációja még nem alkalmazható, ezért valóban megtörténhet,és így talán érthetőbb, hogy az ennek ellenére történő igénybevétel feltételeiről a körjegyzőség rimóci hivatalában nem adtak teljeskörű, (vagy semmilyen ) felvilágosítást. Ha visszahívást igértek kollégáim és ez nem történt meg, ezért természetesen elnézést kérek.
A telefonszám, amin engem bárki -elvileg bármikor - elérhet, nyilvános, ezt alant is közlöm tájékoztatás végett.
Kérem keressen! Igyekszem tudásom és lehetőségeink szerint rendelkezésre állni.
A telefonszámom: 06 30 7491437

Tata 2008.07.22. 12:51:28

Béláim!Vidítsátok fel a népet!Teremtsetek lehetőséget egy kis jövedelem szerzésre,ne csak mindig kérjetek,mert egyszer minden pénz elfogy.Szervezzétek meg ,hogy helyben mindenféle mezőgazdasági terméket átvegyen a hűtőház.Az értékesítést nagybani piacokon meglehet oldani,még munkahelyet is teremt.Éhezik a városi nép!Ti is éhezni akartok?

poti 2008.08.04. 13:25:29

Tisztelt Polgármester Úr!
Köszönöm szépen a választ! Egy csoport érdeklődött a szálláslehetőség után, ezért kérdeztem. Szívesen segítenék a szálláshelyek kihasználtságának növelésében, az engedély kiadása után.
Rimóc nagyon kellemes hely, főleg az emberek kedvessége miatt! Én is sok segítséget kapok, amit szeretnék is viszonozni. Amit tudok a település céljáról, az idegenforgalom és a munkalehetőségek növelése. Ez így igaz? Hogyan tudnék ebben segíteni?
Elnézést kérek, ha az előző levelemmel bárkit megsértettem. Maradjon meg annyi az egész sztoriból, hogy tényleg segíteni szeretnék!
Remélhetőleg, a későbbiekben személyesen be tudok mutatkozni.
További jó munkát kívánok!

Dän Von Fice 2008.08.18. 19:02:36

Hello mindenki!!!
Világraszóló Party Rimócon a sportöltözőben!
LAST SUMMER NIGHT
2008.08.29.Péntek ( Kezdés 20 órától )
Belépő lesz(jelképes),a büféről a Dodo Büfé Corporation gondoskodik!
A jó zenét és a jó hangulatot szerény személyem garantálja:
DäN VON FICE

Dän Von Fice 2008.11.25. 18:58:00

„Gondolkodtál már azon, mit teszel hétfőtől péntekig?
Dolgozol, suliba jársz, sorban állsz a bankban, vársz a buszra, hallgatod a sarki fűszeres hülyeségeit, és a szüleid, barátod, feleséged, tesód is a régi lemez. A hétből öt napod a hétköznapok egyhangúságával telik el.
DE AKKOR JÖN A PÉNTEK!!!
Lezuhanyzol, belövöd a hajad, felveszed a legjobb cuccodat, egy búcsúcsókot dobsz a tükörképednek, és belevágsz az éjszakába! Most te vagy a tökéletes! Szereted magad és szeretsz mindenkit! Szabad vagy, és csak táncolsz és táncolsz, mert ez ma a TE bulid, és másnap reggel egy bombázó mellett ébredsz az ágyban! Ez az, amiért SZOMBAT este is ugyanezt teszed. A baj csak az, hogy a vasárnap után hétfő következik!
De ha túléled, ha kibírod a következő péntekig, a pillanatig, hogy megint önmagad légy, hogy megint megvalósítsd az álmaidat, akkor ismét TIÉD lesz a világ!
EZ AZ,AMIÉRT ANNYIRA SZERETJÜK A HÉTVÉGÉKET!!!” ( Dan Von Schulz – Németh Zsolt )

Fogadd meg Schulz mester tanítását, és gyere bulizz velünk DECEMBER 6-án,SZOMBAT ESTE 20 ÓRÁTÓL RIMÓCON A SPORTPÁLYA KLUBTERMÉBEN!!!
Ezúttal egy nem mindennapi VENDÉGSÉGI & MIKULÁS NAPI bulival várunk mindenkit!
Az est folyamán vendégünk lesz: SANTA CLAUS!!!
A jó italokat alacsony árakkal a DODO BÜFÉ CORPORATION biztosítja!
Az jó zenéket pedig jómagam: Dän Von Fice!
Belépő : 500 Huf

Dän Von Fice 2009.03.31. 20:23:15

Április 12-én,vasárnap este 8 órától Húsvéti Locsoló Diszkó a rimóci sportöltözőben!
Zene : Dän Von Fice & Zotyó
Belépő 500 Ft

Dän Von Fice 2009.04.27. 17:34:10

A "Sportöltözős Bulik " folytatódnak...
Május 2-án szombat este várunk mindenkit 1 fergeteges "majálisos-ballagásos" partira!
Zene : Dän Von Fice & Zotyó

Dän Von Fice 2009.09.07. 08:16:42

Végre egy jó hír a rimóci fiataloknak,szeptember elsejétől újra nyitva a klub!
Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 18-23 óráig
pénteken 18-24 óráig
szombaton zárva
vasárnap 18-23 óráig
Mindenkit szívesen várunk aki kellemes,jó társaságban akarja eltölteni estéjét,nem otthon "punnyadva",vagy valamelyik kocsmában butulva!
Bízom benne,hogy új arcokat is fogok majd látni!
Szórakozási lehetőségként megemlíteném a következőket: biliárd,csocsó,ping-pong,darts,póker,különböző társasjátékok (terveim között szerepel ezen játékokból versenyeket is szervezni).
Ha a lehetőségek adottak lesznek tervezem filmek és sportesemények (például Bajnokok Ligája mérkőzések) kivetítőn való vetítését,vetélkedőket,önálló esteket,zenés esteket (diszkót,bált,akár koncertet is),szabadtéri programokat (nyársalás,bográcsolás,túrázás),valamint mindenkitől várom a jó ötleteket különböző programokra.
Remélhetőleg a Falu TV-n a kísérleti adás helyett tartalmasabb műsor lesz látható,friss hírekkel,információkkal.
Ja és SZÜRETI szeptember 19-én szombaton (rövidesen bővebben)!!!
Vincze Zsolt
kultúrális szervező

doub 2009.09.07. 11:09:38

Szasz Fice!
Azt vettem észre, hogy szinte csak te szoktad csekkolni a blogot... mi lenne ha adnék faintos jogokat, hogy szerkeszthesd is... elvégre ez a kultúrális szervező oldala (azért is csináltam), de én ritkán ötlök ki idevalót... ketten talán jobban menne. És... hogyan lehetne népszerűsíteni? mert hiába írunk mi ide akármit is, ha azt senki nem olvassa... esetleg myvip, iwiw, körlevél, RIMÓCI ÚJSÁG... ezekben lehetne kicsit híresztelni, h van...
Amikor megcsináltam még sokan néztek rá, már azért is mert akkoriban volt a nagy honlapos-fórumos vita. Lehetne esetleg még valami játékot vagy versenyt csinálni, amit a rimóc.hu meg a rimoc.blog.hu oldalakon található információk alapján lehetne teljesíteni. nemtom. szerinted?
jó munkát!
csá

Dän Von Fice 2009.09.14. 10:19:02

Szüreti Rendezvények Rimócon
2009.szeptember 19. szombat

A felvonulás 14 órakor indul az aszfaltpályáról és a szokásos útvonalon haladva ide is tér vissza,ahol 16 órától a szüreti műsoron belül a Kisbíró elmondja idei versét!
A műsor keretében látható lesz a helyi hagyományőrzők előadása,az iskolások és egyéb fellépők műsora,valamint a borverseny és a főzőverseny eredményhirdetése.

A Szüreti Rendezvény keretein belül főzőversenyt is szervezünk.
Jelentkezni 17-én csütörtök este 6 óráig lehet Vincze Zsoltnál.
Helyszín: a Sportcsarnok mögötti tér.
A szükséges kellékeket és hozzávalókat a jelentkezőknek maguknak kell biztosítaniuk,amit adunk asztal,székek és tűzifa,déli 12 órától.
Az ételeknek 16 órára kell elkészülni,hogy a zsűri a műsor végéig értékelhesse,és kihirdethesse a győzteseket.
Várjuk egyesületek,civil szervezetek,vállalkozók,magánszemélyek jelentkezését!

Borverseny
Ezennel tudtára adatik minden szőlősgazdának,ki borát ízletesnek tartja,hogy saját készítésű nedűjét megmérettetheti.
Ennek okán a jelentkezéseket várja a borokat gyűjtő bizottság 2009.szeptember 18-án (péntek) 14 óráig a Polgármesteri Hivatalban.
A legfinomabb nedű kihirdetésére a szüreti rendezvényen kerül sor szeptember 19-én.

Mindenkit szeretettel várunk!
Információt kérni és jelentkezni Vincze Zsoltnál lehet ( 06/70-543-6904, 06/30-526-1349)!

guerillero 2009.11.24. 16:04:50

Ha unatkoztok, költözzetek pestre. Ott állati sok buli van minden este.

doub 2009.11.24. 16:51:56

@guerillero:
mi szeretnénk itt maradni Rimócon... jöhetnének inkább a pestiek ide, és bulizhatnának néha nálunk!

Dän Von Fice 2010.08.01. 19:45:45

RIMÓC - Augusztus 7. szombat
15. Falunap és Magyarok Vására

10:00 Paintball verseny (nevezés 30/864-4704)
13:00 Motoros felvonulás
14:00 Programok a szabadtéri színpadon:
Rezesbanda térzenéje, citerás lányok, gitáros lányok, harmonikások,
ovisok műsora, Zsuzsi és Orsi interaktív gyermekműsora, Kukorgós
Táncegyüttes, C.K.Ö. táncosai, Gyöngyösbokréta Hagyományőrző Csoport,
Rimóci Hagyományőrző Együttes, Dunakeszi Kötélugró Klub, Grőger Nándor Magyar és Európa bajnok YoYo-bemutatója, Zafira hastánccsoport

18:00 SUB BASS MONSTER

19:00 Tombolasorsolás (tombola 100Ft/db)

20:00 ZSUZSI és ORSI és POÓR PÉTER NOSZTALGIA SHOW

22:00 Tűzijáték, tábortűz és SZABADTÉRI BÁL

Kísérő programok:
Magyarok Vására, kézművesek, Guinness rekord bemutatása, sörsátor,
vidámpark, lovaglás, lovas kocsikázás, Henna-festés, mobil eMagyarország
Pont

Mindenkit szeretettel várunk!
süti beállítások módosítása